Så fungerar det

Vägen från tanke till färdig möbel

För att du ska känna dig trygg när du väljer att anlita Jösses Amanda så vill jag berätta om vägen från din första tanke till att du får hem din färdiga möbel.

Du börjar med att ta kontakt med mig, antingen via kontaktformuläret på hemsidan eller via e-post. Självklart går det även bra att besöka verkstaden direkt. Oavsett vilket kontaktsätt du väljer, är det bra om du har förberett bilder så att jag kan ge dig en rättvis bedömning. Bifoga också en beskrivning av din möbel och vad du önskar att Jösses Amanda ska hjälpa dig med.

Utefter bilderna och din beskrivning skickar jag dig ett preliminärt prisförslag via e-post. Då det är svårt vid en första anblick på en bild att bedöma skick och materialåtgång, är det viktigt för dig att veta att prisförslaget endast är en indikation på slutpriset. Om du efter den preliminära offerten väljer att lämna in din möbel så bokar vi en tid för inlämning. Då gör jag en närmare besiktning och vi diskuterar tygval.

Om du vill, får du gärna låna hem tygprover för att se hur det passar hemma. Efter att du valt tyg kan jag ge dig ett mer exakt slutpris. Skulle det eventuellt tillkomma något under arbetets gång, kontaktar jag dig.

När du godkänt offerten beställer jag material och du får då en delfaktura på materialkostnaden om den överstiger 2000:-. 

Sedan börjar det roliga som jag älskar! När jag sedan färdigställt din möbel, hör jag av mig till dig. Vi bestämmer då en tid när du kan hämta din möbel. Den färdiga produkten betalas vid hämtning, antingen via swish eller faktura.